100930

Hello. På schemat idag skulle jag gå 8.20 till 15.50, men vi har knappt haft några lektioner alls. Började med film på religionen, projektarbete där vi skrev budget och pratade, lunch och då sprang jag och sasse upp på stan, gina, banken och genom HM där det var megarea så där fatsnade vi ju självklart. Till milano och åt pizza, tillbaka till skolan, valde en bok i samhäll och sen slutade vi. Jag och elinn gick upp på stan och kikade lite. Mycket trevligt och fick med mig en hel del hem. Ska se om jag får nån bra bild på det så kommer det upp här. :) PUSS!

100929

Pust! Dagen idag har varit helt kaotisk. Började dagen med att jag vaknade av mig själv, inte väckarklockan, och därmed trodde jag att jag försovit mig. Slänger på mig kläderna och springer ut till bussen, när jag väl sitter på ser jag att klockan är kvart över sju. Fem i halv åtta var jag på skolan, satte mig i soffan och somnade där. Vaknade dock när allt folk kom och satte sig där med. Klockan åtta var det dags för BKF där vi planerar julbandyn, men vår lärare skulle på möte så vi skulle hålla lektionen själva. Gick bra till en början, men sen kom vi ingen vart och slutade ist. Efter det stod det svenska på schemat. När vi kommer in i klassrummet står vår lärare P, en annan lärare E & rektor H där inne med. Tydligen så har någon klagat på hur P sköter lektionerna och massa sånt, men dom har inte kunnat säga det till honom utan till E som fick ta upp det med H. Och inte nog med det, utan E & H står och skäller på P inför hela klassen. Och det blir kaos! Alla var skitsura och allt bara blä. Vi kunde iaf inte fortsätta med lektionen utan fick sluta. Så vi bestämde oss för att om andra kan klaga så ska jävlar vi med göra det, så vi gick till H och klagade om S. Efter mycket om och men så kom vi fram till att vi skulle skriva en lista på vad det gällde. När vi börjar skriva så upptäcker vi att det var en hel del mer än vad vi trodde. När vi var färdiga hade vi 4 fulla A4 med klagomål i punkter och nästan alla underskrifter. Helt sjukt att det var så många som tyckte samma sak utan att ens säga någonting. Visst, alla är olika och det respekterar jag, men jag skulle aldrig kunna hålla tyst om det jag tycker och tänker. Iaf inte om sånt här. Efter allt det här skulle vi ha lektion med S och samma jäkla sak händer igen. Hon skäller, skriker, svär och håller på åt en elev och när jag säger till S att hon åtminstonde kan lyssna på henne så totalignorerar hon mig och gör massa miner. Jävla shalabalala på henne!

NEW IN

Gina Tricot, 50 kr / styck.
Åhlens 199 kr. Cubus 149 kr.
HM 99 kr. Gina Tricot 99 kr.

100927

Hellu! Det gick bra att jobba natt i helgen, lite långtråkigt men helt okej. Igår var fia, mathias och barnen här och åt middag och mös en massa.
Idag blev det första stan med fia, skolan och sen stan med sasse. Har hittat en hel del grejer, kommer upp snart. Dock får det duga med mobilbilder, för min kamera är spårlöst försvunnen.

SATURDAY

Jag har haft en kanonbra dag och massa mys med mina små älsklingar. Just nu är jag hemma och är proppmätt efter all bakad potatis jag har tryckt i mig. Haha! Och svintrött är jag med, men inte får man sova för det. Nej, för om tjugotre minuter går bussen till jobbet och jag får inte sova försen vid åtta imorgon. blä! Menmen, det ska väl gå bra det med antar jag. Puss!

100925

Godmorgon! Det blev en lugn kväll igår, chips, päroncider & tv.
Idag är däremot en fullspäckad dag, ska strax in till stan med mamma och kika lite. Klockan två ska vi vara ute i Augerums kyrka på dopdroppe gudstjänst för julia, fika på mariagården och middag hos fia. Inatt blir det jobb, 21 - 07. Det är första gången jag jobbar natt & det ska bli väldigt roligt faktiskt, få se hur det går till. Och sen har jag gjort alla pass. :) Vad ska ni göra denna lördag?

FREDAG

Hallå. Jag har precis kommit hem från en lång runda på stan med stina och linnea. Ska strax åka ut till amiralen och möta mamma, kika på skor och handla lite mat. Är sugen på öl ikväll, men det verkar som att det blir hemmamys. Kanske se om mamma vill in på systemet något iaf. :)

100924

Godmorgon! Nu är det dags för skola igen, men slutar vid tolv. Efter det kanske det blir en sväng på stan om någon är på. Hoppas på det! Puss på det!

TUNIKA

UNDERBART SÖT TUNIKA FRÅN HM, 299 KR!

torsdag

Hellu. Allt bra? Jag sitter och kollar på halv åtta hos mig, som precis tog slut. Skola till fyra idag, en sväng på röda korset och willys, hem, lagade mat & städade. Ska sätta mig med min för tillfället bästa kompis, samhällsboken, och plugga inför provet på måndag. Kan det mesta, men kanske lika bra att kika lite ändå. Sen blir det sängen rätt tidigt ikväll, ska upp halv sju imorgon.

100923

Godmorgon! Jag hade egentligen sovmorgon till halv tio idag, men ändå så vaknade jag för en timme sen. Sitter nu och äter gröt & ska strax göra mig i ordning och hoppa på bussen till skolan. Slutar tio i fyra och är hemma vid halv fem, då blir det plugg. Så roligt är mitt liv just nu!

HM fall

MYSIGA STICKADE KOFTOR FRÅN HM, 199 KR!

100922

HAHA, vaddå uppesittarkväll igår? Jag hann inte ens kolla klart på cougar town innan jag hamnade i sängen & somnade direkt. Och uppe i morse, fem över sju, var jag UTAN väckarklocka. Det har nog aldrig hänt förut. Fast sen att jag trodde att jag hade försovit mig, slängde på mig kläderna och sprang ut till bussen som precis kom, hoppade på & av, gick till skolan och när jag kommer dit kollar jag på klockan och ser att den inte ens är halv åtta. Hallåja, här var jag ju en halvtimme för tidig. HAHA! Dagen gick iallafall bra och jag var hemma strax efter fyra. Tog fram chipsen och satte mig framför tvn, och vet ni något ovanligt? Här sitter jag ännu. Konstigt.. Kollar just nu på halv åtta hos mig, men ska ta fram samhällsboken och plugga till provet på måndag istället. Om jag orkar ta mig upp ut fotöljen.

tisdag

Godkväll! Skolan gick bra och jag var hemma vid halv fyra. Mamma kom hem och var sjuk, så jag har varit nere på affären och köpte massa gott; chips, vindruvor, kex & phiadelphia och sen har jag suttit i soffan sen dess. Just nu är det cougar town som gäller & efter det lucky you!

100921

Godmorgon! Jag sitter och äter frukost, men ska snart bege mig till skolan. Slutar tio över tre, hörs efter det. Ha en bra dag!

100920

Hellu! Har inte så mycket att berätta egentligen. Skola mellan tolv och två och sen en sväng på stan med sasse, sandra, linnea & kimsan. Efter det hem och lagade mat och tvättade. Ska strax gå ner och hämta det sista i torktumlaren och sen blir det nog häng framför tvn resten av kvällen.
Imorgon är det skola åtta till tre, telefonmöte med läkaren och utvecklingssamtal med marie. Efter det ska jag hem och plugga, plugga & plugga. Puss på det!

100919

Hej hej hallå! 19e september = val. & jag fick ju faktiskt rösta för första gången i år. Och visst gjorde jag det. Jag tycker att alla borde göra det. Tänk efter, det är trots allt vår framtid.
Jag kom hem från jobbet för en timme sen och sitter nu i soffan med mamma och sg, kollar på valvakan & ost, kex och morotskaka. Söndagar är rätt bra ibland ändå. :)

100918

Hallå. Jag ligger hemma på soffan och kollar på film. Det är storm ute så det finns inte så mycket att göra.
Igår var jag hos sandra och andreas och drack lite och snackade skit, sen åkte jag ut till pontus och sov där. Imorse när jag skulle ta bussen hem gjorde jag bort mig nått så fruktansvärt. Efter ha suttit ute och väntat på bussen i en timme så kom den. När vi är vid kronotorp så plingar jag och hoppar av men kommer samtidigt på att det var fel så jag hoppar på igen. Busschaffören: "ångrade du dig?" Jag: "mja, jag glömde vart jag bor." Hela bussen skrattar åt mig. När vi är framme vid kvarngatan så plingar jag igen och går ner till dörren för att hoppa av så ropar chaffören högt och tydligt så alla hör: "är du säker att du bor här? jag kan vänta en stund om du vill det." så jäkla pinsamt!
Iaf så hade jag en mycket trevlig kväll igår. Lite småjobbigt bara det här att jag ska gå på samma visa om och om igen när det gäller killar. Grät mig till sömns igår och vaknade med världens ångest imorse. Menmen, gjort är gjort. Och dum som jag är lär det väl hända fler gånger..
Nu ska jag iaf lägga mig i badet och piggna till lite och sen blir det jobb ikväll. Puss!

100916

Jag är ledig från skolan idag så jag började dagen med en rejäl sovmorgon, gjorde baguetter och satte igång en film. Men nu är jag faktiskt trött på att bara sitta här, nu är det hög musik och plugga som gäller. Ska göra ett par uppgifter i samhäll och sen städa lite. Allt, verkligen allt, blir lättare med musik. Håller ni inte med? :)

HM news

Torsdag, vilket betyder nyheter hos HM.
Söta blusar och stickade cardigans. Ett stort vill ha!

viktproblem

Jag kollar väldigt mycket på Biggest loser och sånna program. Jag är inte stor själv, men jag vet att jag är väldigt onyttig och får inte alls i mig den näringen jag behöver. Så är nog de flesta tonåringarna, mer eller mindre, men jag har äntligen kommit till en punkt då jag förstår det och förstår att jag måste göra någonting åt det. Det är läsktig. Min största rädsla är att bli tjock! Missförstå mig inte, jag har inget problem med stora människor. Tycker inte att det är fult eller vad man ska säga, som många gör. Men det skrämmer mig. Tänk att bli så stor att man inte kan göra någonting. Inte kunna göra alla dagliga saker man gör, inte kunna träna som man vill FÖR ATT MAN ÄR FÖR STOR, tänk att inte kunna få barn eller kunna ta hand om och leka med sina barn för att man är för stor. Det skrämmer mig verkligen.
Som idag, när jag var nere på willys, så stod det en mamma framför mig i kön med hennes man och dotter. Och alla var stora, riktigt stora. Och visst, jag vet att det finns folk som inte kan hjälpa att dom är stora, som har sjukdommar och så, och det är en sak. Men hur kan man göra så mot sitt barn? Det förstår jag verkligen inte. Vill man inte ha ett friskt och hälsosamt barn? Iaf, i deras kundvagn låg det pizza, hamburgare, godis och cola. Och inte en av varje, utan 3 / 4 av vagnen var full med detta.
När jag såg detta blev jag riktigt illamående. Jag blev så arg att jag gick och skakade hela vägen hem. Det är inte mycket som andra gör som kan göra mig arg, eller ens bry mig, för det är deras barn och hur dom uppfostrar dom har inte jag med att göra, men jag kunde inte hjälpa det idag.

100915

Hallå. Har varit i skolan hela dagen, började klockan åtta med fotografering och slutade tjugo i fyra med dans. Är sjukt trött och sjuk börjar jag bli med. Har haft feber hela dagen, som dock har lagt sig nu, och är hängig och allmänt nere. Har suttit framför tvn enda sen jag kom hem & här blir jag nog sittandes ett tag till. Puss!

Tävling

Jag är med och tävlar om ett presentkort på fotoprodukter från SUMOpix via sannasrum.

100914

Hallå hallå! Jag sitter hemma och kollar på idol. Har nyss ätit ungspannkaka, så jäkla gott. :) Skola som vanligt och mycket mer har jag inte gjort. Planerat resa till köpenhamn i mitten av oktober, ska bli kuligt.

100913

Godmorgon! Jag är uppe och har precis ätit upp min gröt. Ska strax ta en dusch och sen ta bussen till tandläkaren. Efter det är det skola och sen ska jag nog träna med jossan. Ha en bra dag.

söndag

Hallå. Jag har nydligen kommit hem från jobbet och sitter nu framför tvn och läser bloggar. Ska strax ta och lägga mig i sängen och försöka sova ist. Har tid hos tandläkaren klockan 11 imorgon och efter det är det skola till två. Sov gott!

100912

Godmorgon. Ja, jag har faktiskt nyss vaknat. Efter jobbet igår gick jag hem till jossan och kollade på film med henne, henke och rebecca. Såg step up 1 & 2. Riktigt bra! :) Var hemma vid två tiden och somnade halv tre, så sovmorgonen var välbehövd idag. Jag ska göra mig lite gröt nu och sen bra sitta framför tvn tills det är dags för jobb ikväll. Puss!

barnvakt

Min planlösa dag ändrades och jag blev barnvakt istället. Började med en promenad in till stan och kikade lite medans julia sov, handlade och sen hem och lagade mat. Bilden nedanför är tagen nu precis. :)
MITT HJÄRTA! :)

100911

Godmorgon. Även fast jag gick och la mig kvart över tio, satte igång en film och såg fem minuter innan jag somnade så vaknade jag inte försen nyss. Just nu äter jag havregrynsgröt och läser lite bloggar. Dagen är ännu oplanerad, förutom att jag ska jobba ikväll. Vad ska ni göra idag?

100910

Hejhej. Det har varit en riktigt lång dag i skolan. Eller ja, egentligen inte i skolan eftersom jag bara har haft en lektion på en timme idag. Men efter det satt vi i kafeterian och spelade kort tills matsalen öppnade, åt, spelade lite mer kort och sen gick vi upp på stan och till valstugorna på torget där vi var resten av dagen och ställde massa frågor och plockade på oss massa grejer. HAHA! Efter skolan följde mattias med mig hem, bänkade oss i soffan och kikade på film. Efter en pizza till middag sitter jag nu i soffan igen och kollar på Offside.

workout 100909

Det var egentligen så att jag skulle börjat förra onsdagen, men då körde jag bara två dagar sen blev det inte mer. Men nu ska jag skärpa mig och iaf försöka köra 4 gånger i veckan. Tror ni jag lyckas? :)

100901:
Hjulet x 50
Ben i luften x 20
Armbågar mot knä x 15
Lår mot mage x 50
Häl mot rumpa x 50

100902:
Hjulet x 50
Ben i luften x 10
Armbågar mot knä x 15
Lår mot mage x 50
Häl mot rumpa x 50

100909:
Hjulet x 30
Ben i luften x 10
Armbågar mot knä x 30
Lår mot mage x 50
Häl mot rumpa x 50

Som sagt, detta är mest för min egen skull.
Är det något ni funderar över så är det bara att fråga.

100909

Hej. Jag sitter för ovanlighetensskull hemma i soffan och kollar på 2 ½ men. Dagen började med tandläkarbesök kvart i åtta och sen passade jag på att ta blodproven samtidigt, som jag egentligen skulle tagit innan sommaren. Efter det åkte jag till skolan och var där hela dagen. Var hemma runt fyra, fick i mig lite mat och kikade på tv. Jag har haft sån jäkla huvudvärk hela dagen men nu precis fick jag ett ryck och tränade så jag slängde i mig ett par tabletter och satte igång. Superskönt!

Komma skriva lite om det här, inte mycket egentligen, bara för min egen skull. :)

HM


100907

Hallå. Jag sitter hemma i soffan och glor på tv, som jag har gjort sen jag kom hem från skolan för 3 timmar sen. Snacka om roligt liv man har! Och så blir faktiskt resten av kvällen med. Eller om jag ska ta ett bad, det är ju ovanligt det med menar jag. Jag gör verkligen ingenting och har ingenting att berätta.

100906

Hallå. Jag har precis kommit hem från skolan nu. Sandra tvingade in mig tidigare för att sitta med på hennes lektion men när vi väl kom in så skulle hon inte börja försen tjugo över tolv, så vi drygade runt och åt. Mentorstid och bkf i en halvtimme, där vi var 5 personer, sen slutade vi. Jag tänkte att jag skulle vila lite nu och sen försöka få ork till att springa upp på vinden med lite kartonger.

100904

Torsdagen blev inte alls så lugn som det var tänkt. Efter jag hade skickat paket och grejat ringde martin och frågade om jag var sugen på öl, efter mycket om och men kom jag fram till att jag var sjukt sugen på cider. Efter amiralen och ett besök hos krister så åkte vi till chrille och öppnade flaskorna. Musik och skitsnack, sen började folk ramla in. Innan jag somnade var klockan halv sex, och sju ringde alarmet. Hoppade ur soffan och på bussen, men när jag väl kom in till stan mådde jag sämre än jag någonsin gjort förut så jag åkte hem till sängen ist och sov till tre, efter ett bad åkte jag till fia och lekte med barnen. Sen hem, kollade på criminal minds och sov.

Idag har jag bara varit hemma. Badat, läst bloggar och dunkat musik. Ska strax ta tag i disken och sen åka och säga hej till mamma innan jag börjar jobba.

100902

Vi har haft dom olika partierna på skolan idag, började med debatt mellan miljöpartiet och folkpartiet, tipspromenad, gick runt och kikade lite och plockade på oss massa saker. En snabbis på banken och donken med sasse och sen hem.

Igår när jag kollade på biggest loser och hävde i mig en jäkla massa jordgubbsfromage så började jag omedvetet tänka på om jag skulle bli sån som dom. Så jag tog fram hjulet och började träna, körde massa annat också och så otränad som jag är så trodde jag att jag skulle ha världens träningsvärk idag, men jag känner ingenting. Så vi kör på idag med, får se hur mycket jag orkar. Efter det blir det ett bad och sen bort till posten och skicka lite paket från Tradera. Sen får det bli en lugn kväll framför tvn, skola imorgon ju. Vad ska ni hitta på ikväll?

onsdag

Sådär, nu är jag hemma igen. Eller ja, har varit det ett bra tag. Dagen började med arbetsintervju klockan tio, och som det verkar gick det väldigt bra, får veta mer i början på nästa vecka. Efter det chockade jag mig själv och gick till skolan även fast jag egentligen var ledig, svenska, lunch och skapande verksamhet där vi bakade och dansade. Faktiskt riktigt kul! Efter det blev det en sväng på donken med Aleksandra och Elina + två till. Och sen åkte jag hem, gjorde jordgubbsfromage och kollade på ncis. Nu är det biggest loser som gäller i väntan på att mamma kommer hem.

100901

Godmorgon. Helt sjukt att det redan är första september, sommaren har gått så jäkla fort. Idag är jag ledig från skolan för att gå på informationsmöte och arbetsintervju. Mycket mer har jag inte att säga just nu. Ha en bra dag!

Om

Min profilbild

emma

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort