NY BLOGG?

Rubriken säger ju faktiskt det mesta här. Jag har skaffat en blogg på devote, igen. Tycker att man får till det snyggare med bilder och så, men jag är inte säker än. Gillar ju ändå blogg.se. Får se hur jag gör. Låter devote få ett par dagar på sig innan jag bestämmer mig helt. PUSS!

101117

Godmorgon! Det blev rätt sent igår, låg och kollade på olika program på tv3play, men nu är jag uppe och ska göra mig i ordning. Det är rätt tråkigt väder, men jag funderar på att ta en promenad någonstans. Får se hur det blir. Förutom det har jag ingenting alls planerat idag, städa och plocka lite kanske. Ha en trevlig onsdag!

TISDAG

Åh, jag blir galen. Jag är så fruktansvärt trött på mina leder och all skit nu. Jag har varit hos läkare på olika avdelningar minst 7 gånger om året i 6 år nu, kan dom inte ta reda på vad som är fel och ge mig någonting för det bara!? Att det ska vara så svårt.. Jag vill börja träna. Har suttit och läst Nathanelle's blogg nu i evigheter och jag vill med. Jag är så trött på att bara gå hemma och göra ingenting. Visst, jag går fortfarande i skolan och det skulle jag inte ha gjort egentligen. Men när jag tittar på hur andra i min ålder lever? Det är helt sjukt. Det känns som att de är minst 3 år äldre än mig.
Det ska bli så otroligt skönt när jag tar studenten och flyttar härifrån, underbart! Tills dess får jag väl bara drömma mig bort, antar jag.
Nu ska jag försöka sova så jag kommer upp i vettig tid imorgon. Sov gott!

101116

Hallå. Jag försov mig lite i morse, men kom in lagom till stresshanteringen där vi hade yoga. Har inte gjort speciellt mycket på de andra lektionerna, utan satt mest och pratade om olika saker. Kom hem för en liten stund sen och nu lagar jag ugnspannkaka. Mamma är bortrest och kommer antagligen hem imorgon kväll. Får se vad jag ska hitta på. : )

101115

Hejhej. Det har, som vanligt, varit en väldigt lugn dag. Skola mellan tolv och två, slutade ett men stannade kvar till tre. Sen hem, lagade mat, åt kaka och har kollat på tv. Nu har jag precis kollat på pensionärsjävlar och ska lägga mig i sängen och försöka sova så jag orkar upp klockan 7 imorgon. Puss och godnatt!

101114

Godmorgon! Jag vaknade av frukost på sängen av mamma idag, underbart! Som vanligt så är min dag oplanerad, men nått skoj ska man väl kunna hitta på hoppas jag. Puss!

LÖRDAG

Hallå. Jag är ensam hemma och myser med mig själv och kollar på What happens en Vegas.

NEW IN

HM 149 kr.
HM 129 kr.

101113

Godmorgon. Jag tog en lång sovmorgon idag, men nu är jag uppe. Har ingenting alls planerat, utan det blir en lugn och skön lördag. Lite plock och kanske göra lite julkort, annars vet jag inte. Ha en bra dag!

FREDAG

Hellu. Jag har städat och hållt på sen jag kom hem, minus en liten matpaus. Är inte klar än, men vet inte om jag orkar mer ikväll. Funderar på att lägga en ansiktsmask och hoppa ner i badet, tycker det låter rätt frestande! : )

OOTD

leggings Gina Tricot, linne och kofta HM.

101112

Hellu! Jag har precis kommit hem från skolan & nu är det helg. Skönt enligt många och jag kan delvis hålla med, pga alla skolarbeten som är nu, men annars är det rätt tråkigt. Det finns inget jobb så jag har ingenting att göra, bara går hemma och driver hela dagarna. skitsegt! Nu ska jag städa och greja lite så det är fint i helgen. Puss på er!

OOTD

Jeans Gina Tricot, Linne Gina Tricot, Kofta Cubus.

101111

Hallå. Har haft fullt upp i skolan hela veckan, så det är därför jag inte har haft tid att uppdatera. Nu har jag precis kommit hem från skolan, var upp på stan en snabbis också och skickade paket till pappa och hittade två till mig själv också. :) Snart kommer mamma hem så ska vi laga mat och sen är det plugg som gäller igen. Jag blir så trött..

101108

Hallå! Jag har haft en supermysig helg, med massa bus med Olliver och slappande. Igår dock blev jag tvungen att ta tag i pluggandet. I nio timmar satt jag och skrev det jäkla uppsatsen om Israel & Palestina - konflikten och vid tolv på natten var jag färdig och somnade väääldigt gott! Nu är jag vaken och färdig, väntar på sasse som kommer och hämtar mig om en halvtimme och då är det skola till två, sen ska jag hem och plugga igen. Blä för det!

101106

Godmorgon! Jag har precis ätit frukost nu och ska strax hoppa ner i badet och göra mig i ordning. Sen kommer Olliver och ska mysa här idag. Bästa lördagen! :)

101105

Godmorgon! Somnade på soffan igår och vaknade nyss. I onsdagskväll, precis när jag skulle gå och lägga mig, ringde sandra och frågade om jag skulle följa med ut och så blev det, jag slängde på mig kläder och hoppade på bussen. Satt på pm ett tag, vidare till stars and stripes och drack snickersdrinkar och sen till playbar, sandra började må dåligt och åkte hem. Jag hängde med elina och hennes kompisar till nivå och efter ett tag där träffade jag anna och vi gick upp och satte oss med johanna, fredde och hans kompis. Sen blev klockan tre och det var dags att gå hem. Åkte med annas mamma till viktor på bergåsa i hopp om att det skulle bli efterfest, men så var inte fallet och jag åkte ut till f. Mys på hög nivå! Men schych om det! HAHA! Kom hem vid elva på morgonen igår och mådde inte speciellt bra, åt pizza och la mig i badet och somnade, gick upp och klädde på mig, la mig i soffan och somnade. Vaknade lagom till criminal minds klockan nio och sen hann jag med några till serier innan jag somnade igen.
Idag ska jag plugga, plugga, plugga & städa. Kul dag!

101103

Godmorgon! Oh, vad jag har sovit gott. Men nu är jag uppe och väntar på att frallorna ska bli färdiga så jag kan äta frukost och få i mig min nya medicin. Dagen är rätt oplanerad, men jag har tänkt att städa och plugga iaf. Nu ringde timern till ungen så nu är det dags för frukost. PUSS!

NEW IN

GINA TRICOT 399 kr.
GINA TRICOT 99 kr.
HM 80 kr.
KICKS 40 kr & 45 kr.

TISDAG

Hejhej. Jag är precis hemkommen från stan med malin. Vi har kikat och kikat, ätit lunch och gjort dagens goda gärning = när vi var på väg hem hittade vi en kattmamma och hennes bebis så vi gick till lidl och köpte kattmat & lämnade oss dom, så att mamman får mat och ska kunna mata bebisen. :) När jag kom hem kom mattias och linnea förbi, linnea gick hem och mattias stannade till nyss. MYS! Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova, fast jag tror inte att det blir något problem, ögonen har svårt för att hålla sig uppe nu.

OOTD

linne HM, kofta CUBUS, nya jeansleggins PIECES, skor SKOPUNKTEN

101102

Godmorgon! Eller mja, nästan iaf. Tog en rejäl sovmorgon, men har varit vaken i lite mer än en timme nu. Ätit frukost & läst bloggar, ska strax hoppa in i duschen och hitta lite kläder att ha på sig. Sen beger jag mig in till stan med malin och ikväll ska jag antagligen vara barnvakt. Mycket mer har jag inte att säga, skulle behöva plugga, men jag orkar verkligen inte. Ska försöka ta tag i det imorgon. Puss och hej!

NEW IN

Idag blev det en sväng på stan med mamma innan vi åkte till lyckeby för att äta & leka med barnen.
HM 99 kr.
HM 99 kr.
CUBUS 149 kr.
CUBUS 299 kr.
CUBUS 199 kr.

101101

Hej. Jag kan börja med att berätta att jag har haft en helt underbar helg tillsammans med mina syskon i Köpenhamn. Vi har gått på stan, ätit massa mat, druckit vin & pratat gamla minnen. Helt sjukt kul! Men det var väldigt skönt att komma hem igen & sova i min egen säng, utan en syster som klänger på en. Haha! :) Har typ inga bilder nu, men jennie hade sin systemkamera med sig och har tagit massor med kort, så hon skulle skicka dom snart. :)

Om

Min profilbild

emma

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort