nytt i garderoben



Gina Tricot 99 kr



Gina Tricot 99 kr



Gina Tricot 99 kr



Gina Tricot 129 kr



Gina Tricot 129 kr



JC 399 kr



Rut m.f. 599 kr



Eurosko 59 kr



Lindex 149 kr



Lindex 59 kr

100831

Hejhej. Slutade skolan vid ett, efter det blev det en sväng på stan med sasse och mattias och sen hem. Jag ska se om jag orkar plocka någonting här hemma idag, annars har jag ingenting planerat. Imorgon är jag ledig från skolan för att gå på infrmationsmöte och arbetsintervju, 10.00 - 15.00, så får vi se hur det går. :)

Det kommer strax upp ett inlägg om det jag shoppade i fredags. :) PUSS!

100830

Hallå. En hel vecka sen jag skrev sist. Har haft fullt upp med skola, jobb och att plocka här hemma. I fredags kom lönen och det firades med en jäkla massa shopping och utgång. :) Var hemma hos Andreas med honom och Martin. Ett par öl och lite skitsnack senare gick vi upp på stan och träffade massa trevligt folk. Och jag en pojk. Hihi. Han bor dock i stockholm, men vi pratar lite iaf och ska antagligen ses när jag kommer upp dit nästa gång. :)

Ikväll är det mys hemma, har nyss ätit en jättegod pastasallad och ska snart värma baguetter med vitlöksost, brieost och kolla på room service.

100823

Godmorgon! Jag har jobbat hela helgen, nu är det måndag igen och skola. Börjar tolv och har en lektion. Har dock möte vid elva så strax innan det kommer sasse och hämtar mig. När jag kommer hem blir det plock och spring på vinden med alla kartonger.

100821

Godmorgon! Solen skiner och det är helt vindstilla, perfekt höstväder. Jag har precis vaknat, det är lördag och jag ska jobba. Till 21.15, det känns jobbigt om något! Men det är väl bara att le och se glad ut, lönen kommer bli awsome. :) Jag ska koka pasta och plocka ihop en matlåda strax och om en timme gå till bussen. Vad ska ni göra denna lördag?

100820

Hejhej. Det är fredag igen, helt sjukt vad tiden går snabbt. Två skoladagar avklarade och kvar denna veckan är två arbetsdagar. Jobbar hela lördagen 11.15 - 21.15 och på söndag 7.00 - 10.00 & 18.00 - 21.00. Jag längtar så otroligt mycket till på fredag när lönen kommer.

Det blev en kort skoldag idag, hade en lektion mellan kvart i elva till kvart över tolv. Fick gå en halvtimme tidigare, åt lunch och sen kom sandra. Följde med henne på möte och satt med på hennes lektion. Hade själv möte med min mentor och sen kom andreas och hämtade oss. Handlade och sen hem till sandra, gick över till fia och sa hej en stund och sen tillbaka. Ut och körde med sandra, vilket gick sådär. Haha! Sen tillbaka, åt godis och snackade skit. Handlade och gick hem. Har nästan precis kommit innanför dörren nu och satt mig i soffan.

HM news

Hösten har kommit och så också höstkläderna.
Här är ett gäng saker som gärna får flytta in hos mig. :)
MYS!



Allt förutom väskan, som kommer från lindex, är från HM.

torsdag

Hallå! Nu är jag hemma igen. Vi samlades i aulan för lite prat vid tio sen vidare till vårat "hemklassrum" för att få schema och ännu mera prat. Lunch, en sväng på stan med sasse, hennes mamma, mormor och lillebror. Efter det tillbaka till skolan igen och pratade om projektarbeterna. Och sen slutade vi så sasse körde hem mig. Har precis hällt upp ett glas cola och tänker sitta här en liten stund, innan jag börjar plocka och greja här hemma igen. Det är så drygt att man aldrig kan komma hem och bara vara, utan man måste alltid göra någonting. BLÄ! Ska bli jäkligt skönt när alla kartongerna är borta så man slipper det dag in och dag ut. Vad ska ni hitta på idag? :)

100819

Godmorgon! Jag vaknade för en timme sen av att bokningen ringde, men eftersom jag ändå inte kunde jobba låg jag kvar i sängen tills nyss. Nu är gröten på g och sen blir det en dusch innan det är dags för skolan. PUSS!

nattinatt

Sådär, det blev en hel del plock innan det blev soffläge med chipsen. Nu ska jag dock flytta mig till sängen. Imorgon börjar skolan så halv tio kommer sasse och hämtar mig. :) Puss och godnatt!

onsdag

Jag är hemma från jobbet, var in på city gross på vägen hem och köpte med mig chips så nu ligger jag i soffan och har precis kollat klart på filmen jag började se innan jag åkte innan. Men nu tänkte jag att jag skulle ta tag i mig själv och plocka lite ist för att ligga här och lata mig. Ska gå igenom lite kartonger och se vad jag hittar. Svårt att veta vart man ska börja bara..

LINDEX



UNDERBARING!

100818

Godmorgon! Eller ja, jag har varit uppe ett tag. Strykit gardiner och satt upp dom. Nu är det inte mycket kvar att göra i vardagsrummet. :) Ute spörengar det och är tråkigt, jag börjar jobba vid ett så jag tänkte att jag skulle plocka lite innan dess. Får se vad det blir. Ha en bra dag!

100817

Hallå. Jag vaknade rätt tidigt av att bokningen ringde och frågade om jag kunde jobba imorgon, och visst kunde jag det. Gick upp och åt gröt, sen började jag greja. Har dammsugat, dammat, putsat fönster och plockat. Ska fortsätta snart, men kände att jag behövde sätta mig ner någon minut. Vad ska ni göra idag? :)

100816

Hejhej. Jag har haft fullt upp och inte haft tid att blogga någonting. Jobbade lördagskvällen och efter det åkte jag in på sailet med lollo och hennes kille. Blev dock krogen rätt snabbt då det var sjukt tråkigt nere i hamnen. Jobbade nästan hela söndagen och idag har vi plockat lite här hemma. Har fått vardagsrummet omtapetserat också, jättefint. Sen åkte mamma och jag ut till lyckeby. Mamma följde med fia in till akuten för att kolla upp hennes fot och jag gick till sandra och städade lite i hennes lägenhet. Efter det blev det middag hos fia och sen hem, ställde iordning i vardagsrummet och så. Nu ligger jag i sängen och ska alldeles strax sova. Imorgon blir en hemma dag och jag ska plocka lite och så tänkte jag. :) PUSS!

100814

Hejhej. Det blev en sväng in till stan och ett par öl med mamma och sg igårkväll. Haft sjukt svårt att sova inatt, försov mig imorse och somnade på jobbet. Sov hela bussresan hem och nu är jag lite piggare iallafall. Väntar på att fia och barnen ska komma så ska vi åka in på sailet en sväng. Sen ska jag vila, massa. Innan det är dags för jobb ikväll igen. Puss på det!

100813

Fredag den 13e. Mitt horoskåp lyder: Någon överraskar dig nu. Eller så kanske du gör en ny och spännande bekantskap. Ingen tråkig dag!

Jag både tror och hoppas att det stämmer. Imorse på bussen till jobbet fick jag reda på att jag fick mer jobb och mitt jobb - ingen tråkig dag! :)

Och sen är det så att jag träffade någon igårkväll på sailet. En kille som jag tidigare har träffat ett par gånger. Vi satt och pratade länge och väl och jag tror och hoppas att vi kommer ses fler gånger. :) Skulle antagligen träffats ikväll, men nu ska jag jobba så så blir det inte. Men nångång så.

Det känns nästan löjligt. Nadia berättade när vi gick till bussen att varje gång jag sa någonting till honom så log jag och skrattade hela tiden. Och när hon säger detta till mig blir jag helt generad och börjar fnissa. Det kändes verkligen som att jag var 13 år och superkär. Och sen hela kvällen hemma låg jag och tänkte och kunde inte sova för det. Haha helt sjukt.

Menmen, vi får se vad som händer. :) Nu ska jag iallafall ta och lägga mig i badet en stund och sen plocka lite här hemma innan jag börjar jobba klockan sex igen. Och då blir det tårta! :)

PUSS!

100812

Godmorgon! Ja, faktiskt så har jag inte gjort mycket mer än att sovit idag.

Igår åkte jag och disa in till sailet och gick runt lite, vid åttatiden mötte vi stina, amanda och emma. Dom sistnämda åkte karuseller och sånt medan jag och disa kollade på. Efter mycket om och men skulle amanda gå hem och vi satte oss i öltältet. Drack ett par öl, snackade skit och dansade lite. Vid tolv åkte disa hem och lite senare gick vi andra upp på stan. Efter lite spring fram och tillbaka hamnade vi på piraten där vi mötte massa kuliga människor, bla nille som jag inte träffat på evigheter. Strax innan tre gick vi hemåt och vid fyra deckade jag i sängen.

Har vaknat ett antal gånger idag, men haft sån jäkla huvudvärk så jag tyckte att det var lika bra att ligga kvar. Men nu är jag uppe, har ätit frukost, tagit ett bad och gjort mig iordning. Jag ska in till sailet en sväng ikväll med då det är massa liveband som spelar, bla royal republic. Stina och Linnea skulle in och antagligen ska jag möta nadia från jobbet med. :) Ha en bra kväll!

kvällen

Sådär, nu har jag suttit och degat här alldeles för länge. Pratat med disa i över en timme och äntligen bestämt oss för att åka in nu. Så jag håller på och gör mig iordning och ska ut och möta mamma innan jag går inåt stan. Innan dess tänkte jag visa kvällens outfit. Tänkte att jag skulle ta lite varmare kläder till kvällen så man inte fryser.



Linne MywearWoman
Kofta MywearWoman

HM home



Underbart påslakanset från HM home, 299 kr.

rubrik

Jag gick in till stan, solade en stund och kikade lite i affärer. Hittade lite grann, men det får vänta tills lönen kommer. För nu blir det att snåla. Hur tråkigt det än är. Men mitt busskort gick ut igår så jag måste ha busspengar tills den 19e då skolan börjar och sen antagligen köpa ett fritidskort som gäller från 17 på vardagar och hela helgerna. Annars blir det inget jobb - och inga pengar. Buhu! När jag var på väg hem från stan mötte jag disa och sara, vi stod och pratade om allt och ingenting en lång stund innan jag och disa bestämde oss för att träffas inne på sailet ikväll. När jag kom hem träffade jag malin också och planerade att vi antagligen ska in imorgonkväll och kolla på bla. Royal Republic som spelar då. Nu har jag placerat rumpan i fotöljen och satt på tvn, här tänker jag sitta ett bra tag. Är helt slut i benen och har fruktansvärt ont i knäna.

onsdag



Leggings Gina Tricot
Tunika Lindex
Vita tygskor DinSko

100811

Godmorgon godmorgon! Sovit gott? Det har jag, och det blev en rejäl sovmorgon då jag vaknade för en halvtimme sen. Men nu är jag iallafall uppe och har ätit frukost. Har ingenting planerat idag, men jag funderar på att ta en promenad in till stan och kika lite. Sailet börjar idag så jag får väl tjuvkika hur det ser ut. Och sola lite ska jag nog göra. Dock i solarium. Måste försöka hålla i min färg lite och det är inte direkt värme ute för att lägga sig i bikini. Så vi fuskar lite grann.

allsång på skansen

Nu har jag plockat färdigt i garderoben, plockat med tvätten och haft sönder tvättstället som hänger ovanför badkaret. Det gick visst inte att hänga 9 dyblöta handdukar där utan att den rasar. Haha. Nu har mamma kommit hem och vi kollar på Allsång på skansen. Har inte hunnit äta än idag så jag ska få i mig en macka eller två nu och sen ta ett bad. Vad ska ni göra ikväll? :)

nytt i garderoben



Tunika Vila från Jansens 49 kr

HM news

Cardigan 49,50 / max en per hushåll, 149 kr.
Dimrosa, svart eller ljusbeige?

tisdag

Hejhej. Jag är ledig idag, men inte har det blivit någon vila för det. Sovmorgon fick jag iallafall, sen började jag dagen med att tvätta 12 till 16 och mellan där rensade jag garderoben och plockade lite. När tvätten var klar tog jag en promenad bort till posten och skickade lite paket. Just nu sitter jag framför tvn och kollar på 16 and pregnant. Ska se om det finns någonting att äta och sen fortsätta plocka lite. Och kanske ta ett bad, peela, raka benen måla naglarna och sånt. :)

nytt i garderoben

Igår var jag på stan med mamma och hittade även då lite nytt.



49 kr Lindex



50 kr Cubus

nytt i garderoben

I lördags var jag på stan med sandra och fick med mig detta hem.



49 kr Gina Tricot



149 kr Gina Tricot



49 kr Gina Tricot



99 kr HM



99 kr MywearWoman



49 kr MywearWoman



99 kr MywearWoman

Även en rosa tunika som jag inte vet vart den är just nu, men det kommer upp en bild så fort jag hittar den.

nytt i garderoben

Jag tänkte att jag skulle börja denna bloggen där den förra slutade, så därför börjar jag med att lägga upp lite bilder på nyshoppade kläder. Jag delar upp det lite så det inte blir för mycket på en gång.

Börjar med kläderna jag köpte för presentkortet när jag fyllde år.



199 kr Gina Tricot



199 kr Gina Tricot



99 kr Gina Tricot



99 kr Gina Tricot

100810

Hejhej. Jag har tidigare bloggat på devote, men det strulade så himla mycket. Hoppas att det är bättre här!

Jag heter Emma och är 19 år. Går tredje året på Barn och Fritidsprogrammet och jobbar som vårdbiträde i kommunen. Är det någonting ni undrar över så kan ni kontakta mig på: [email protected]

Puss på er!

Välkommen till min nya blogg!


Om

Min profilbild

emma

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort