TORSDAG

Hejhej. Jag mår fortfarande inte helt bra, men jag ska försöka ta mig in till skolan imorgon iaf. Har spenderat hela dagen pluggades i soffan. Nu blir det sängen och lite blogg-läsning innan det är sovdags. Puss på er!

110331

Hejhej! Jag var hemma från skolan igår och det är lika idag. Vet inte vad det är, men jag mår inte alls bra. :/ Imorgon ska jag försöka ta mig in, måste få klart ett arbete i skapande. Nu blir det mat och sen soffan, antagligen resten av dagen..

110329

Godmorgon! Jag har nyss vaknat och sitter nu och pluggar till svenskaprovet jag har idag. Går sådär!
Igårkväll, efter 17 förseningar och skit, kom jag hem från Dalarna. Och jag har haft så jäkla kul så det är inte sant. :) Kört skoter, druckit öl & pratat skit. Underbart! Jag saknar dom redan.
Menmen, nu är det dags att ta tag i skolan igen. Har som sagt svenskaprov idag, på torsdag har jag muntlig framställning i nationella och en jäkla massa mer som jag inte är helt 100 på just nu. Börjar inte försen strax efter tolv idag så jag ska plugga nån timme till innan jag åker in. Puss på er!

110323

Godmorgon! Jag sitter just nu med frukost framför sydnytt. Ska snart packa färdigt och sen åka in till stan för att påbörja min resa till Dalarna. :)

110322

Tja! Galen dag, verkligen! Började med lång sovmorgon, bråk i skolan, grym huvudvärk & en kille som blev påkörd och krossade en bil. Herregud! Hoppas att han klarar sig bara. Har legat i soffan hela dagen, snart kommer mamma hem så ska vi äta och sen ska jag packa inför imorgon. Puss!

110321

Hejhej. Det blev utgång i lördags, man får väl passa på när man blir bjuden. :) Igår mådde jag som jag gjorde, sov mest hela dagen och degade i soffan. En pizza och lite kik på tvn så kunde jag somna igen på kvällen. Idag har jag varit i skolan halva dagen och sen tvätt och chill. Tittar just nu på halv åtta hos mig och det blir lugnt hela kvällen så man orkar upp till skolan imorgon igen. Puss på er!

110319

Godmorgon! Eller njae, jag har ju varit vaken ett par timmar men ändå. Jag sitter och håller på med allt skolarbete, just nu religionen. Tänkte att jag skulle köra ett par timmar till, sen baka, kanske en promenad, träna lite och sen kommer mamma hem & då ska vi göra pizza. :) Vad hittar ni på denna lördag?

FREDAG

Hej sötingar! Kom hem från jobbet vid halv tio, spelade ett parti dam med mamma och nu har jag parkerat i soffan med en skål popcorn och kollar på Billy Madison, på 3an. Lite småskum och sådär, men den duger. Jag ska snart krypa ner i sängen innan jag somnar sittandes här. Puss & hej!



110318

Heey! Jag har skaffat en ny blogg, men jag vet inte hur jag ska göra. Det är mycket finare, men sjukt seg! Mja, vi får se. Kommer nog uppdatera lite här med iaf, så helt utan blir ni inte. :) Puss!

110317

Hejhej! Idag var det skola mellan tio och halv ett, men jag blev kvar till tjugo i tre. Satt i cafeterian hela eftermiddagen och försökte komma ikapp med alla arbeten. Sjukt mycket! Nu har jag nyss ätit fläskytterfilé, rösti & beasås. :) Ska ta tag i disken nu och sen blir det plugg resten av kvällen. Imorgon blir det ingen skola utan det blir jobb hela dagen. Puss på det!

ONSDAG

Hallå igen! Det blev som sagt skola mellan nio & tre, sen åkte jag hem och städade lite i köket. Mamma gjorde våfflor som blev en perfekt paus, men sen fortsatte jag och blev precis färdig, så nu sitter jag i soffan och kollar på halv åtta hos mig. Jag ska kika lite på allt skolarbete nu och vänta på att Grey's anatomy börjar. Puss!

110316

Godmorgon! Jag skulle egentligen till sjukgymnasten idag, vilket jag har sett fram emot i flera månader, och då blir han sjuk. Så jäkla typiskt! Ska snart åka in till skolan ist, bläblä!

110315

Hejhej. Jag har precis kommit hem från skolan nu, började kvart över tolv så det var en helt okej dag. :) Dagen är rätt oplanerad, men mycket som ska hinnas med ändå. Jag ska plugga, baka & träna tänkte jag. Får se hur mycket jag hinner med. Först ut; bakning!

110314

Tjao! Dagens goda gärning gjordes imorse när jag skulle åka till skolan och en gammal gubbe i rullstol skulle ta sig till kiosken men tog sig inte upp för backen, så det fixade jag. Skjutsade upp honom och pratade lite. :) Efter det blev det skola ett par timmar och SEN HÄMTADE JAG MIN STUDENTMÖSSA! GALET! Nu är det mindre än 3 månader kvar..
Hann inte mycket mer än hem innan mamma ville ut och gå så det blev en långpromenad på 2 timmar med b.la. besök på kyrkogården och friskis för att prata om gymkort (som inte blir av där iaf)!
Menmen, nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova lite. Skola imorgon med. Puss!

110313

Godkväll! Började dagen att åka till fia där det blev fika och mys, fick med mig lite koppar och grejer hem som hon inte ville ha kvar. Tackar man tackar! :) Resten av dagen har spenderats i soffan, rätt skönt! Tittar på något sjukt program om brud-rov just nu, men ska snart krypa ner i sängen. Puss!

110312

Hej hallå! Jag har precis kommit hem från fia efter en otroligt god middag, bus med barnen och mys framför melodifestivalen. 

Igår var jag på en föreläsning med Ung Entreprenör, och det var så otroligt bra! Helt sjukt verkligen! Talare var bl.a. blondinbella, spotyfi-grundaren, vd för entreprenörsjakten m.fl. Det var galet kul att vara där och man fick verkligen massa inspiration. Efter det åkte vi hem till Stina och hade tjejkväll, otroligt mysigt och måste göras om. :)
Nu ska jag lägga mig i sängen, läsa lite bloggar & sova. Puss!

110310

Hejhejhej. Det blev rätt sent igår, vi satt och pratade och sen körde ut och satte upp affisher om eventet imorgon. :) Kom hem strax efter två och somnade direkt. Har varit uppe någon timme nu och ska strax åka till jobbet, slutar halv hem och då ska jag hem och plugga, plugga & plugga. KUL! Puss!

110309

Hejsan! Skola mellan 8 och 11, men satt kvar i skolan till tretiden. Då åkte jag hem och lagade mat. Nu väntar jag på att Felipe ska komma och hämta mig och så ska vi in till stan och snacka lite skit. :) Det blir dock inte så sent för imorgon är det jobb som gäller. Puss och hej!

TISDAG

Hallå! Då var denna dagen slut också, det går så jäkla snabbt. Blev kvar i skolan till strax innan fyra och sen hem, lagade mat och kikade på Van The Man. Fick hem den och en film till från LoveFilm som hade erbjudande om en gratismånad om man blir medlem nu, då får man ju passa på. :) Efter det blev det lite plugg och nu kom jag nyss upp ur badet. Kikar lite på något program på 2an, men ska snart krypa ner i sängen. Imorgon är det skola mellan 8 och 11, sen blir det ännu mer plugg. Får se om jag sitter kvar i skolan då eller om jag åker hem, måste vilket fall som helst bli klar med svenska-arbetet denna veckan, helst på torsdag. Hur jag nu ska hinna det.. Usch!

110308

Hejhej. Nu var det ett tag sen jag bloggade, men jag har haft så jäkla mycket att göra de senaste dagarna. I söndags satt jag hemma och pluggade hela dagen, igår var det skola ett par timmar och sen åkte jag till fia för lek, middag och barnvaktning på kvällen. Dom firade 9 år. :) Jag vaknade vid halv nio idag och bänkade mig framför tvn med ett glas ProViva. Men nu är det dags att klä på sig & åka in till skolan, trots att jag inte börjar förrens efter tolv egentligen. :) PUSS!

110305

Heey! Jag började dagen med att gå upp klockan nio och plugga, vad har hänt med mig? HA! Vid halv elva åkte jag till fia för att vara barnvakt och luncha. Kom hem runt tretiden och sen dess har jag pluggat, pluggat och pluggat. Ska köra lite till nu tänkte jag och sen blir det mys ikväll med bakad potatis och vin med mamma och sg. :) Fast så sent blir det inte, för imorgon ska jag upp vid nio igen och då är det plugg som gäller hela dagen. buhu! Menmen, sånt är livet. Puss!

110303

Godmorgon! Jag vaknade strax innan åtta och har pluggat sen dess, ska fortsätta lite nu innan jag ska göra mig iordning och åka till skolan. Går till halv ett, men jag tror att jag ska sitta kvar ett tag och försöka få lite gjort. Puss!

110302

Hejhej. Hade en lektion imorse mellan åtta och elva, sen åkte jag direkt till jobbet och nu har jag precis kommit innanför dörren och hällt pyttipanna & ägg i stekpannan. Efter det blir det plugg idag igen. Fick lite gjort medans jag satt på jobbet, men det är mycket kvar. Puss och hej!

KAPPHAL

UNDERBAR JACKA, 349 KR! :)

110301

Hallå! Helt sjukt att det redan är första mars, är det inte nu våren börjar? Galet! Jag kom nyss hem från skolan och har precis satt mig med svenskaböckerna. Ska skriva massa skit om realism, naturalism & massa författare. Urk! Menmen, låt gå. Blir mest plugg hela dagen/kvällen. Och så lär det bli resten av veckan, har sjukt mycket grejer att göra nu. Så, ha det så bra så hörs vi om nån vecka. Haha! Nejdå, riktigt så illa är det inte. Puss på er!

Om

Min profilbild

emma

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort