110723

Morsning! Jag har nyss kommit hem från jobbet & krypit ner i sängen. Ska försöka sova lite, men först lite nyhetsläsning om bombdådet & skjutningen i Norge. Usch!

110722

Goddagens! Jag har varit vaken sen halv elva, men inte gjort mer än förflyttat mig från sängen till soffan. Jennie och Fredrik är nere och hälsar på, fast just nu i Torhamn. Dagen är rätt oplanerad, jag ska mest bara vila upp mig. Ikväll blir det hemmagjorda hamburgare & jobb inatt.

110715

Hej! Klockan är kvart över fyra & jag har fortfarande inte somnat. Har försökt till och från sen förra inlägget (alltså tio över ett) men det går verkligen inte. Har förflyttat mig till soffan och tvn nu & bestämt mig för att inte somna alls. Mamma vaknar om en timme kanske så jag tänkte äta frukost med henne och sen börja städa och greja lite. :) Puss på er!

COLOUR BLOCKS

Man måste ju bara älska HM's nya kollektion!

110712

Hej! Jag har sånt grymt bloggsug idag men har egentligen ingenting att skriva. Det enda jag gör är att jobba & så är det även inatt. Sen är jag iofs ledig tills på lördag så någonting får man väl hitta på. Nu ska jag plocka undan lite här hemma, ta ett bad och åka till jobbet igen. Ha det bra!

110701

Tjao! Det har varit rätt mycket fest i dagarna som varit. Inatt är det jobb igen, känns faktiskt rätt bra nu när man har varit ledig en del. Mja, det var allt för mig. Puss & hej!

Om

Min profilbild

emma

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort