110429

Godmorgon! Jag har precis fått i mig lite frukost och ska snart åka in till skolan. Går till fyra idag, sen får vi se vad som händer. Imorgon är det antagligen fest på saltö, kulkul!

...



Jag vill inte, jag kan inte, jag orkar inte. ♥

110426

Hejhej! Har varit i skolan mellan halv tio och tre idag, hem en snabbis och sen tillbaka in till stan för att byta storlek på kjolen jag köpte häromdagen & köpa tyg till min studentklänning. När jag kommer hem ligger mamma på soffan, störtsjuk. Nu har hon sovit hela dagen och jag sitter här, kollar på tv och har sjukt tråkigt. Väntar på att desperate housewives ska börja och sen blir det ett bad innan det är dags för sängen.

110425

Tjolahopp! Jag har bara varit hemma och tagit det lugnt hela dagen. Ligger fortfarande i soffan och kikar på tv. Skickade nyss iväg en beställning till HM med lite fina grejer. Ska försöka kika igenom garderoben lite nu och se vad jag har & vad jag behöver. (Antagligen ingenting, men vill ha!)

110424

Hallå! Det gick rätt bra på jobbet inatt men var galet trött när jag kom hem och sov till halv fem. La mig i soffan och kikade på tv en stund. Nu har jag precis kommit hem från stan, var på stars & stripes och åt med mamma och s-g. Ska lägga mig i badet nu och sen blir det nog sängen igen. Ledig imorgon, får se vad man ska hitta på. :)

PÅSKAFTON

Hejhej igen! Jag ska strax åka till jobbet, men tänkte bara slänga in lite bilder på det som fick följa med mig hem från stan idag.
Söt väska från Indiska
Galet fin kjol från HM
Byxor från Lindex
Klänning från Breeze
Tröja från Åhlens
Också från Åhlens
Och tyg till min mösspåtagningsklänning!
PUSS PÅ ER!

110423

Godmorgon! Det har varit fartfyllda men roliga dagar när Martin, Anette och Markus har varit här. Vi har gjort en massa och ännu mer, så kommer inte skriva så mycket om det. Just nu är de hos Fia och äter frukost, jag och mamma ska snart åka in till stan och köpa tyg till min "mösspåtagnings-klänning". Efter det åker vi också ut till fia och umgås någon timme innan norrbaggarna ska åka vidare till stockholm. Blir någon timmes sömn efter det och inatt blir det jobb. Puss på det!

110419

Hejhej! Jag har nyss fått i mig lite frukost, baguetter med keso och apelsinjuice. Har fått på mig träningskläderna och ska snart gå ner till lokomotion för att träna aerolates, nervös som satan är jag. Usch! Men det ska nog gå bra, hoppas jag. :)

110418

Hallå! Som ni ser har det inte blivit mycket till uppdatering de senaste dagarna, men det har sina förklaringar. I fredags hade vi tjejkväll hos Aleksandra och i lördags fick jag reda på att en killkompis hade dött. Även fast vi inte var så nära senaste tiden så vände det upp och ner på min värld. Efter många tårar, massa depp, en hel del alkohol och prat med S och A igår så känns det lite lättare, men det är ändå svårt att förstå.
Idag har jag varit i stan med mamma och fia hela dagen, köpt presenter till småfisarna. :) Nu ska jag lägga mig i badet och sen blir det soffan resten av kvällen. Imorgon ska jag på aerolates för första gången, ska bli kul! Puss!

110414

Herregud vilken dag! Började dagen med att komma till skolan 40 minuter innan jag började, klockan åtta var det dags för skriftliga nationella i svenska. Var klar strax efter tio men stannade ändå kvar i skolan till tolv och spelade kort. Tog mig upp på stan och hämtade mönstret till min studentklänning. Hem och duschade, till jobbet och fixade massa papper, in till stan och lämnade papperna till bokningen och tillslut hem igen. Just nu halvligger jag i soffan och kikar på tv, tror resten av dagen kommer bli så med.

LOVE FILM

Hejhej! Nu är jag hemma från skolan igen, vi hade genomgång inför nationella på torsdag och planering i religionen. När jag kom hem hittade jag ett paket från Lovefilm med två filmer; He's such a girl & Sixteen candles. La mig precis i soffan nu och tänkte titta på den första. Puss på er!

110412

Herregud, tänk att få vakna upp till det här! Jag skulle verkligen behöva en resa till något varmt land. Fast iofs, kanske inte nu, när våren är på väg. Solen skiner förfullt ute & smhi säger 10 grader. Nästintill vindstilla, det är inte ofta det händer här. Jag har precis fått i mig nån baguett till frukost & ska hoppa ner i badkaret innan jag åker till skolan. Skönt att börja sent! :)

NY DESIGN!

Japp, så är läget! Jag, som har haft problem med att hitta en design jag vill ha jättelänge, hittade en fin hos sanna. Det behövs lite pill med den för att få allt rätt, och det tar nog sin tid så okunnig som jag är, men tillslut ska det nog bli bra. Jag ska ändå försöka göra det rätt så snabbt så jag inte hinner tröttna på att det är fult och inte i ordning. Vad tycks? :)

KANSKE BEIGE ÄNDÅ?

Jag satt inne på hm's hemsida och funderade på om jag skulle beställa den blåa jackan ist då jag fick smsavin om att paketet hade kommit. Tog mitt pick och pack (mina kryckor) och hoppade iväg till kiosken. Och jag kan säga det att; visst, den blåa hade nog varit sjukt snygg men jag ångrar mig inte att jag tog den i beige. Speciellt inte tillsammans med de puderrosa solbrillorna till. Så jäkla snyggt! :)

Så med det sagt; Emma är glad idag!

110411



Hejhej! Vi har haft påskpyssel hela dagen idag. Och efter det mötte jag mamma i stan, kikade på mönster till min studentklänning och sen upp till bokningen och pratade om min lön som fortfarande inte kommit. Nu ligger jag hemma på soffan och har galet ont, men ska vila en liten stund till och sen plocka lite här hemma. :)

FRÅN HM

Jag har ett problem! Jag beställde den beiga jackan för ett tag sen, men så fort jag ser den blå så ångrar jag mig. Det är otroligt fint med ljusa kläder nu i vår och sommar, men jag passar bättre i mörka. Den är ju ändå rätt vårig, med uppkavlade ärmar och allt. Ellerhur?

SÖNDAG

En bild från skolan i fredags, då vi hade påskpyssel.

Hej hopp! Jag har städat och rensat bland alla mina papper som låg utspridda vid sidan av sängen, men är fortfarande inte färdig. Ska ta och göra mig lite i ordning och sen ta mig ner till affären innan jag ställer mig vid spisen och lagar mat; fläskfilé, klyftpotatis & bearnaisesås. mumma!

110410

Godmorgon! Jag hade en riktigt trevlig kväll igår. Vi började på långö där vi grillade korv och snackade skit. När kylan kom gick vi upp till Stina ist och fortsatte där tills alla typ somnade, då åkte jag hem och sov jag med. Idag är jag pigg och utvilad, har nyss ätit frukost och ska börja städa lite grann här hemma. :)

110409

Hey! Jag har nyss vaknat. Igår var en lugn dag i skolan och likaså på kvällen, satt hemma och kikade på tv bara. Jag ska strax börja greja lite här hemma, ta ett bad och ikväll blir det grillfest på långö. Dock lugnt då jag fortfarande hoppar på kryckor. Puss på er!

110407

Hejhej! Stallet igår var ingen rolig upplevelse, jag kunde inte rida och fick panik så fort jag var där inne. Menmen, så kan det vara ibland. Efter det åkte vi till skolan en sväng och lyssnade på kuratorn och sen åkte jag ut till lyckeby igen, till sjukgymnasten. Det gick rätt bra och sådär, men hon grejade väldigt mycket och jag fick så jäkla ont. Hem till fia och hämtade kryckor, åkte med dom till city gross och sen hem till oss och åt, vid sju somnade jag och sov fram till elva då mamma kom med värktabletter, sen somnade jag om igen och vaknade imorse. Prov och skit i skolan idag, gick sådär. Nu är jag hemma och lagar mat, sen blir det slapp i soffan resten av kvällen. Puss!

110405

Hallå! Allt bra? Jag är galet trött, men annars är det bra. Ställde klockan på halv nio imorse med snooze varannan minut och lyckades hålla på så i 2 och en halv timme innan jag kom upp och gjorde mig iordning och åkte in till skolan. Blev ingen muntlig framställning i svenskan för min del, tar det på torsdag ist. Vi satte oss i cafeterian ist och spelade kort. Kom hem strax efter fyra och lagade mat, gjorde klart instuderingsuppgifterna om buddhismen och nu ligger jag i soffan. Ska ta och läsa lite mer på dem, skriva något på nationella och sen ta ett bad innan desperate housewives börjar. Imorgon ringer klockan 7, jag ska vara i stallet klockan åtta och efter det ska jag till sjukgymnasten. Pusspuss!

110404

Hejhej! Skola mellan halv tio och tolv idag, det enda vi har gjort var att leta efter olika påskpyssel och gjort lite mallar. Jag har precis slängt i mig lite makaroner & ost, ligger just nu i soffan och kollar på OC, sen blir det plugg, ett bad och ännu mer plugg. Har muntligt framställande i svenska NP imorgon som jag inte ens har börjat skriva på, och prov om Buddhismen på torsdag. Men jag har bra saker med, på onsdag ska jag äntligen till sjukgymnasten! :) Ska bli så jäkla skönt att komma igång med det. Pusspuss!

110403

Halloj! I fredags blev det fest hos Sandra och Andreas, trevligt men alldeles för mycket dricka. Man mådde ju inte superbra igår på dagen, men det tog vi igen sen på kvällen då det blev fest hos Kim med en massa folk. Slutade med efterfest på långö hela natten. Någon timmes sömn på morgonen och sen åkte vi in till stan allihopa, käkade och lekte i lekparken. Just nu sitter jag hemma och kikar på tv. Ska se om jag hittar någonting att äta och sen blir det plugg resten av dagen. Puss!

Om

Min profilbild

emma

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort