110623

Hejhej! Bloggen har blivit helt satt åt sidan nu ett tag, men jag har haft så jäkla mycket att göra. Massa i skolan, studenten & en massa jobb. Nu är jag ledig några dagar, men har fullt upp ändå. Idag ska jag nog in till lövmarknaden en sväng och sen är det städ som gäller resten av dagen. Imorgon är det midsommar - vi ska till wämöparken på dagen & kvällen är än så länge oplanerad. Och på söndag är det jobb som gäller. Puss och hej!

110605

Hejhej! Jag har haft så galet mycket att göra de senaste veckorna så bloggen har blivit helt åtsidosatt. Idag är det den 5:e juni och bara 5 dagar kvar till studenten! Det känns så konstigt & overkligt, men samtidigt otroligt bra! Lite ledsamt att man ska sluta skolan, inte träffa alla varje dag och nu ska man klara sig själv. Komma in i vuxenlivet på riktigt! Men det blir nog bra, får ta dagarna som de kommer, en och en.
Idag är det städning som gäller hela dagen. Eftersom att det kommer bli mycket att göra nu i veckan så är det lika bra att få all storstädning klar så tidigt som möjligt så att det bara är lite plock & dammsugning kvar på torsdag. Nu ska jag plocka ihop en ny spotifylista & sätta igång med städningen. Puss!

Om

Min profilbild

emma

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort