101029

Godmorgon! Jag har nyss vaknat och sitter nu framför tvn & dricker vitamindryck. Jag stannade hemma från skolan idag, kände att det skulle bli alldeles för stressigt om jag skulle hinna med allt. Ska strax packa färdigt och sen ta ett bad. Det är tre timmar kvar tills tåget går så det är dags att börja göra allt jag ska nu. Det blir en dator-fri helg, jag ska bara umgås en jäkla massa med mina syskon. Hörs när jag kommer hem. Ha en kanonbra helg. PUSS!

101028

Hejhej. Jag har precis kommit hem från skolan nu, har varit en rätt lugn dag. På religionen satt vi vid datorn, på projektarbetet spelade vi kort & på samhället så satt vi i soffan och snackade skit. Jag är så otroligt trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen, men inte får jag sova för det, har en jäkla massa skolarbeten som måste göras idag. Och sen måste jag tvätta & packa. Imorgon åker jag till Köpenhamn. :)

NEW IN

CUBUS 124 kr. HM 149 kr.
SKOPUNKTEN 299 kr.

101026

Hejhej. Skola 8 - 15.40 och sen gick jag hem och spelade Wii. Har dock djävulsk träningsvärk i axlar & armar, och nu blev det nog inte bättre.
Jag hann med en snabbis på stan under lunchen idag och hittade lite fint. Jag ska bara hitta sladden till kameran så kommer det upp bilder på det + igår. Puss!

101025

Hallå. Jag har haft en superbra dag. Åkte med mamma in till stan vid halv elva, var uppe på banken och beställde ett nytt kort, IGEN! Jag blir galen, varför måste dom skicka fel hela tiden. Ååh! Svängde in på cubus och hittade en tröja och sen gick jag till skolan, 12.00 - 13.45. Efter det åkte jag ut till amiralen och mötte mamma igen, köpte nya skor och sen gick vi bort till elgiganten och köpte ett Wii. Jag är så otroligt lycklig, har velat ha det jätte länge, men inte känt att jag haft råd, men nu så, nu är det mitt. Och ett stort + till att jag fick tag på det svarta, så mycket snyggare. : ) Har spelat sen jag kom hem & ska fortsätta spela lite till nu innan csi och sängen.

101024

Hejhej. Hade en riktigt trevlig dag på stan igår med mamma, syster och barnen. Fika, kik och lunch. Hittade inte så mycket, men fick med mig lite underkläder hem iaf. På kvällen gick jag till Alle och kollade på film, somnade och vaknade vid fem i morse, somnade om och gick hem vid elva-tiden. Har städat och grejat lite idag och ska strax fortsätta. : )

101023

Godmorgon! Jag har lyckats att hålla mig vaken hela natten & allt har gått bra. När som helst kommer dagpersonalen hit och jag ska åka hem och sova. Men inte många timmar, för det är planerat stan med mamma. Myspys! : )

101022

Hejhej. Dagen började med skola 8 - 12 och efter det en runda på stan med elinn och rebecka. Bokningen ringde och frågade om jag kunde jobba inatt så jag tog första bästa buss hem, åt pizza och sen sov ett par timmar. Just nu sitter jag här på jobbet, har vak på en gubbe. Första gången så det är väldigt nervöst, men jag hoppas att det ska gå bra. Ska bara hålla mig vaken hela natten med, men det tror jag att jag klarar. Puss på er!

101021

Tja! Har varit i skolan sen åtta i morse, nu är jag hemma & är sjukt trött. Ska ta och plugga lite och sen kika på tv ikväll. Seriepremiär för criminal minds klockan 21.00 :)

101020

Hej. Mådde lite bättre när jag vaknade i morse så jag åkte in till skolan. Lite sent, men bättre sent än aldrig. : ) Hade däremot grymt ont i hälsenan när jag vaknade, gick till skolsyster och hon konstaterade på två minuter att jag har en inflammation i lederna, det som har tagit läkarna 6 år att komma på. Borde inte dom med veta sånt? Slutade strax efter tre, beställde pizza och gick hem. Sitter nu i soffan och kollar på ncis, men ska ta tag i disken nu och sen plocka lite i sovrummet innan bones och greys anatomy börjar. Puss på er!

101019

Hejhej. Kort skoldag idag, åkte in vid halv elva och tittade när linnea tatuerade sig, en lektion och sen hem. Hade ont i halsen så jag satte igång en film och la mig på soffan, efter två timmar mådde jag ännu sämre. Feber, river i halsen & ont i hela kroppen. Knaprade i mig alvedon och gick ner till affären, fick med min chips, godis och päroncider hem. La mig på soffan och har legat här sen dess. Just nu är det bigest looser på tv, väntar på att klockan ska bli nio på DH börjar. Mamma är på jobbet och skulle vara där tills efter nio nån gång. Det är så förbannat tråkigt att vara ensam hemma nu, speciellt när jag inte mår bra.

101018

Godmorgon! Jag har precis kommit upp ur sängen & ska strax göra mig i ordning. : ) Idag är det skola 12 - 13.45 och sen kanske en sväng på stan, eller hem och plocka i ordning lite. Får se. Ha en bra dag!

101017

Hallå! Jag har haft en superlugn söndag, har varit så himla skönt. Ska äta nu, kött och klyftpotatis och sen åka till jobbet. Puss!

101016

Tja : ) Allt bra? Här är det bra, börjar piggna till nu efter en natt men väldigt lite sömn. Kom hem vid ett, fick i mig en pizza och kikade på tv. Nu ska jag sätta igång med städningen innan det är dags att åka till jobbet.

TRÅKIGT

Torsdag igår, vilket betyder nyheter på HM. Men usch, säger jag. Gud vilka tråkiga kläder.
Det enda jag hittade var ett mjukis-sett, som jag gillade.
149 respektive 199 kr.

101015

Hej. Jag kunde verkligen inte gå upp i morse när klockan ringde, så jag låg kvar nån timme. Vid nio var jag uppe men eftersom jag fortfarande hade ont i magen så bestämde jag mig för att stanna hemma från skolan. Har legat i soffan i ett par timmar men ska strax göra mig någonting att äta. Det blir en relativt lugn dag idag, ska plugga lite och ikväll blir det nog film hos dennis tror jag. Vad ska ni göra idag? :)

101014

Hejhej. Har varit i skolan hela dagen, men det gick rätt snabbt ändå. Kom hem, åt pizza och kikade på tv. Efter det gick dagen i stort sett åt helvete, massa strul och skit. Gaah, jag orkar inte! Nu ska jag ha myskväll med mamma. :)

ONSDAG

Godkväll! Har varit i skolan hela dagen och efter det hade vi mössprovning. Helt sjukt! Nu är det bara 8 månader kvar tills jag står på trappan och skriker! PUSS PÅ DET!

101013

Hallå. Jag hade så sjukt ont i armen när jag vaknade imorse så jag sov en stund till. Nu är det lite bättre och jag ska strax åka in till skolan, mycket viktig dag idag. :) Hörs senare. PUSS!

101012

Godmorgon. Jag har precis vaknat och sitter och äter frukost nu. :)
I fredags på kvällen åkte jag ut till pippi, drack lite och kollade på film. Lördag: jobb och sen fest hos alexander på pantarholmen med stina och mattias. Krogen och sen tillbaka till TB. Söndag: Jobb och sen tillbaka. Igår var jag och satte in pstaven, vilket inte gick så superbra så jag mådde skitdåligt och sov hela dagen. Idag mår jag bättre och ska till skolan strax. :) Puss på det!

101008

Godmorgon! Jag försov mig lite i morse, men nu har jag precis ätit klart min frukost och ska strax åka in till skolan. Ha en bra dag!

NEW IN

GINA TRICOT 99 kr.
före - äckliga korta naglar.        efter - långa fina naglar.

TORSDAG

Hej. Jag har precis kommit hem nu, varit i skolan hela dagen & efter det blev det en sväng på stan. Skulle på apoteket och då kunde jag liksom inte låta bli. Hihi :) Hittade en tröja och lösnaglar, nu ska det bli långt igen. Jag har provat massa saker, men till och med stoppochväx har slutat fungera så då tänkte jag att om jag har lösnaglar så biter jag inte och naglarna borde ju växa under. :) Kanon!

101007

Godmorgon. Jag sitter och äter frukost & väntar på att vårdcentralen ska ringa. Sen ska jag göra mig i ordning och åka in till skolan. Det är lite bättre i knäet idag, men det gör fortfarande ont. BLÄ!

ONSDAG

Hellu! Allt bra? Här är det helt okej. Gör fortfarande grymt ont i knäet men jag hoppas att det mesta går över tills imorgon. Jag ska förflytta mig till sängen nu & sova. Tänkte bara slänga in ett snabbt tips om en riktigt bra blogg jag har börjat läsa. Hon skriver massa bra. :) Amanda! Puss & godnatt.

ÖNSKEOUTFIT

allt från HM.

101006

Tja! Har precis kommit hem från skolan, har varit en rätt lugn dag. Förutom att jag har gjort illa knäet & kan knappt gå. Det blir en lugn kväll hemma bara, kanske lite plugg om jag orkar. Annars tvn och spel på datorn, men först: MAT!

101005

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag. Det tog ett bra tag innan jag somnade, jag låg och vred och vände på mig i evigheter, men tillslut somnade jag & då sov jag underbart. Vaknade för tio minuter sen, riktigt utvilad. Nu ska jag klä på mig och åka till skolan, slutar tre & då ska jag träffa nadja en stund sen får vi se vad som händer. Puss & hej!

HM

Satt inne på HM's hemsida och hittade massa fint.
Detta fick bli en beställning & jag skulle få det redan nästa vecka. :)

TJUGOTRETOLV

Hej. Jag har städat, pluggat, städat, pluggat, städat & pluggat. Nu är det rent och fint & hemtentan i socialkunskapen är inskickad. En dag för tidigt, de ni. ;)
Nu ligger jag i sängen och läser bloggar, ska strax slå igång en film. Mamma är hemma om två - tre timmar, får se om hon väcker mig eller inte när hon kommer. Sov gott!

JAG VILL HA TISDAG!


MÅNDAG

Hellu! Nu är jag hemma igen. Lektionen gick snabbt och bra, vi pratar fortfarande bara om julbandyn men det börjar hända lite nu iaf. Det mesta grovplanerade är klart så nu är det detaljer och allt som ska fixas inför med. Det är mycket att göra, men det blir nog bra tillslut.
Dagen idag kommer bestå av plugg och städ. Ser ut som fan här hemma och mamma kommer hem ikväll så det får bli ändring på det. Och trots att jag konstaterade igår att jag hade ätit pizza i 7 dagar i rad och skulle ändra på det så blir det nog pizza idag med, lätt & gott!

101004

Godmorgon! Jag har varit uppe sen nio, men nu har jag precis ätit klart min frukost & ska strax gå ut och bli upp-plockad av sasse. Har bara en lektion idag, får se om jag åker hem direkt eller om det blir stan en sväng med. Puss & ha en bra dag!

POLEN

MALIBU COCUNUT, BACARDI MOJITO & BRISKA!
Här kommer jag leva lyckligt ett bra tag. :)

101003

Hallå. Har varit vaken ett par timmar och vinkat av pappa och så.
Jag har haft en underbar helg! När jag kom hem från skolan i fredags åkte mamma och sg till norge och tre timmar senare kom pappa. Vi satt hemma en stund och pratade innan vi åkte ut till färjan. Även fast det blev lite för mycket dricka på kvällen så har det varit jättetrevligt. Det var nästan vara polacker, men vi träffade två som var härifrån. HAHA, goingar! :) Sen igårkväll när vi kom iland åkte vi och handlade och sen hem, åt pizza, drack lite och pratade.
Idag kommer hela dagen att spenderas med skolböcker. Ska ha en hemtenta klar till på tisdag som jag inte ens har börjat med och sen var det nått mer också tror jag, ska ringa runt och kolla upp det. Som tur är så har jag en jäkla massa chips, så det kanske blir lite roligare. Ska ner på willys först och köpa päroncider med, söndagen får bli alkoholfri, det är nog bäst så.
Puss på er!

NEW IN

Gina Tricot 99 kr. HM 50 kr.
HM 50 kr. HM 149 kr.
Lindex 262 kr.

101001

Godmorgon! Jag sitter och äter frukost just nu och ska strax åka till skolan. Slutar kvart över tolv och då är pappa snart här. IKVÄLL BLIR DET POLEN! :)

Om

Min profilbild

emma

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort