110130

Hellu!
Jag är precis hemkommen från IKEA & jag handlade ingenting! Det har aldrig hänt förut, helt sjukt! Men iofs ganska bra då jag måste släpa med mig det hem sen och det blir ju jobbigt. Hur som helst var det kul att gå och kika & jag hittade en hel del grejer jag vill ha när jag flyttar hemifrån.
D har åkt iväg nu igen och kommer inte hem försen halv nio ikväll så jag ska spendera resten av dagen hemma i soffan och bara ta det lugnt. Kanske greja lite och ha mig, får se vad jag orkar med. Puss och hej!

110129

Hejhej. Igårkväll var vi ute & åt och sånt. Mycket trevligt! :)
Imorse var jag uppe rätt tidigt och tvättade. Nu har jag precis kommit hem från stan där jag hittade lite fint.
Strumpbyxor & en mörkrosa långärmad tröja från HM.
Kofta med volang-kanter från BIK BOK.

110127

Hejhej!
Med tanke på förra inlägget så kanske jag ska börja med att berätta att operationen gick bra. Lite komplikationer, men nu mår han bra igen. :)
Har varit på praktiken hela dagen idag & nu är jag vråltrött så tyvärr, det blir inte mer uppdatering än sådär idag.
PUSS!

NERVÖS

Jag fick precis mail av min syster hemma om att O ska opereras imorgon. Det är en standardoperation, men det är ändå nervöst. Han är ju min lilla plutt. Otroligt jobbigt att jag inte är hemma nu och inte kommer få träffa honom på mer än 4 veckor. Usch!
Det är faktiskt det jobbigaste med att vara borta, att jag inte får träffa mina små gullungar. :/

TISDAG

Jag har som sagt bara varit hemma idag, men det behövdes nog. Känner mig rätt utvilad & redo för praktik onsdag, torsdag och fredag. Sen är det ju faktiskt helg igen, och det är ju inte helt fy skam! :)
D kom hem för en stund sen, men försvann till gymmet lika snabbt igen. Väntar på att han ska komma tillbaka så att vi kan laga mat. Under tiden är det Biggest looser på tv & jag läser bloggar. :)

WISHLIST!

Åh, jag har hittat en massa saker som jag vill ha..
Kjol 199 kr / styck , klänning 249 kr , byxa 299 kr.
ALLT FRÅN HM!

110125

Godmorgon. Ja, faktiskt. Jag har sovit ungefär en timme inatt & kunde inte sträcka ut mitt ben när jag vaknade så jag stannade hemma från praktiken idag. Sängen, godis & tv, det behöver man ibland!

110124

Heey! Då var första dagen av denna veckan slut. Jag har varit otroligt trött och helt orklös hela dagen, men det har ändå gått bra på praktiken. Efter det åkte jag hem, hämtade ut ett paket med skal & displayskydd till iPhonen, lagade mat, skypat med mamma och nu ligger jag i sängen och kollar på CSI NY. Ska snart försöka sova och hoppas på att jag lyckas somna innan Danne kommer hem, annars blir det sent ikväll igen och det tänkte jag att det inte skulle bli så att jag orkar upp och är nått sådär pigg imorgon. Puss & godnatt!

110123

Hej. Igårkväll blev det bio med D och N, Narnia Skeppet 3D. Lite udda sådär, men bra. Skulle ha tvättat idag egentligen, men var så jäkla trött när D ropade så det blev inget. Har varit hemma hela dagen, får se om det kanske blir en sväng in till stan sen eller vad jag ska göra. Puss på er!

110122

Hej lördag! Ledighet, det behövdes verkligen! Började dagen med en lång sovmorgon följt av en timmes promenad. Just nu ligger jag på soffan och väntar på att D ska komma hem från gymmet. Ikväll verkar det som att det blir bio, får se vilken film det blir. :) Puss!

110120

Hellu! Praktik mellan åtta och halv sex idag, hem & sen dess har jag suttit här, ätit godis och kollat på tv. Tänkte att jag skulle krypa ner i sängen nu och försöka somna innan D kommer hem, annars somnar jag aldrig i tid. Godnatt!

110119

Hej hallå. Strax efter halv åtta satt jag på bussen till city gross imorse & runt sju var jag hemma igen. Snacka om långpass & ont i fötterna! Vi har nyss ätit och kollat på Bones. D grejar med datorn och kollar på hockey & jag ska ta en långdusch och den krypa ner i sängen så jag orkar upp imorgon igen. Puss och godnatt! :)

110117

Goddagens! Nu är jag hemma från praktiken & har precis fått i mig lite gräddstuvad pyttipanna. :) D är iväg och kommer inte hem försen sent så jag ska bara dryga här hela kvällen. Rätt skönt! Det blir tidig sänggång ikväll. Puss på er!

SÖNDAG

Hej igen. Tvätten är klar & vi har precis kollat på en film. Nu ligger jag i sängen och måste försöka sova. Imorgon ringer klockan 06.45 och det är dags för en ny dag & vecka på praktiken. Nattinatt med er!

NEW IN

Baströjor, strumpor & en fleece från HM
Tränings/arbetsskor från Reebook - Jennie!

110116

I'm back! Trots att devote är snyggare när det gäller visning av bilder (när man inte är så kunnig) så trivs jag bättre här på blogg.se. Plus att här kan man få en snyggare gratis-design! Som nu - av sannasrum.se!
Ja, då ska jag väl uppdatera er om vad som har hänt sen sist. Vilket var ett bra tag sen, nästan exakt två månader sen!
- I slutet av november ramlade jag i en trapp & min axel hoppade ur led. NOT FUN!
- En jäkla massa plugg & prov!
- Fick en tid hos Reumatologen, som gick superbra!
- Jobbade massor!
- Fick halsfluss och låg hemma ett par dagar.
- Jag fick en iPhone! :)
- Vi hade julbandy med skolan, en jäkla massa tjaffs men det gick bra tillslut.
- Jag, mamma & fia hade julmys hos oss. Vi bakade, klädde granen och pysslade.
- Julafton & jag fick finfina julklappar! :)
- Jobbade julnatten och nyårsnatten.
- Danne, Jennie & Fredrik kom ner, dock i omgångar!
- Jag fick reda på att jag fick praktikplats i Stockholm & here I am!
Nu ska jag ner i tvättstugan, puss!

Om

Min profilbild

emma

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort