110929

Hejhej! Jag har inte så mycket att säga just nu. Jag opererades igår och mådde rätt dåligt hela dagen/kvällen. Har kunnat sova lite grann inatt iaf men det blir inte mycket gjort idag, soffan och massa gotte. Puss på er!

110923

Godmorgon! Som sagt, grym träningsvärk i mage & armar. Men det är bara bra, då känns det att man har gjort något! :) Mycket mer har jag inte att säga för tillfället, nu är det frukost framför tvn.

tjugotrenollnoll

Det blev ännu mer träning när mamma kom hem & jag kan garantera att jag kommer ha grym träningsvärk imorgon!
Hjulet x 50
Arm mot knä x 100
Hantel axel x 20
Hantel arm x 50
Situps x 20

Nu är det sängen som gäller!

WORKOUT

Tjao! Som jag sa innan så kände jag inte alls av träningvärken från igår så jag körde på igen och pang, där var värken! Haha, jobbigt men grymt skönt. Nu ska jag ut och träffa Emma en stund och sen får vi se.
Hjulet x 50
Armbågar mot knä x 100
Hantlar axel x 20
Hantlar arm x 50

110922

Godmorgon! Jag har varit vaken en halvtimme och sitter nu framför tvn och äter frukost. Tråkigt nog har jag ingen träningsvärk alls från igår, så det blir mer träning idag. Annars är det inte mycket som står på schemat, får se vad jag hittar på. Ha en bra dag!

110921

Hallå! Jag har haft en bra dag här hemma. Låg på soffan ett bra tag, kollade på tv och spelade sims. Mamma kom hem och vi gjorde en supergod sallad till middag. Efter det åkte jag med mattias, alexsandra och jeppe till listerby, stan, lyckeby och tillslut hem igen. Nu har jag precis tränat lite, ska försöka köra lite då och då, inga löften!
Hjulet x 50
Armbågar mot knä x 200
Ben i luften x 20
Hantlar axel x 20
Hantlar arm x 20
Nu blir det slapp i soffan för att sedan förflytta mig till sängen.

tjugotvånitton

Hej Hej Hallå! Jag har myst i soffan mestadels av dagen men också hunnit med lite nytta som disk, städ och tvätt. Jag ska kolla färdigt på Breaking News och samtidigt spela lite sims innan det blir sängen. Ska försöka komma upp i tid imorgon och göra lite nytta, får se hur det går. Nattinatt!

ZIPERALL

Idag är Emma glad, mycket glad! : )

110920

Godmorgon! Jag har nyss vaknat, tagit mig upp till soffan och kollar på Greys Anatomy. Fick sms om att jag fått paket som ska hämtas ut så fort jag vaknat till liv, men nu ska jag få i mig frukost först och främst. Puss!

NY DESIGN!

Funkar den? :)

tjugotvåtrettioåtta

Hey! Dagen blev lite mer ansträngande än vad jag trodde men väldigt bra. Har haft fia och barnen här hela dagen; mat, bus, mys & fika. Jag har landat i soffan igen och halvkollar på Breaking News samtidigt som jag läser bloggar. Ska försöka mig på en ny design till bloggen, får se hur det går. Men nu säger jag iaf godnatt för ikväll!

110919

Godmorgon måndag! Jag har varit vaken ett par timmar allra redan. Plockade fram frukost och kollade på Efter Tio, rätt intressant faktiskt. Jag har precis röjt undan lite och tagit ett varv med dammsugaren och ligger nu i soffan och väntar på att mamma, fia och barnen ska komma hit. Det blir lek och lite smått & gott idag, lagom ansträngande för mitt knä som gör galet ont idag. Hoppas ni får en fin dag, puss!

DRÖM

Som en dröm, verkligen! 1019 kr på Heppo.se

110914

Godmorgon! Idag är en bättre dag, lite grann iaf. Jag har inte jätteont och känner mig rätt pigg och utvilad. Det finns inte mycket på schemat idag, jag ska försöka få tag på operationsplaneraren och sjukgymnasten. Sen är planerna slut. Puss och hej!

tjugotresjutton

Nu blir det kanske lite känsligt och personligt, men jag måste få skriva av mig lite. Det är ju trots allt inte så många som läser. :) Jag är inne i en grym depp-period. Ingenting är bra, ingenting funkar just nu. Många anledningar till att det är som det är, men tyvärr inte mycket jag kan göra åt det. Det är inget allvarligt & jag vet att det kommer bli bättre, tom inom en snar framtid. Men just nu känns allt väldigt hopplöst! Det är knäet som gör förbannat ont varenda dag, varenda sekund, som gör att jag inte kan göra någonting och tvingas sitta hemma, själv, och ha tråkigt. Att knäet är som det är medför också att jag inte kan jobba. Jag vill jobba, jag vill inget hellre än att jobba. Jag har ett underbart jobb med de bästa vårdtagarna och den bästa personalen. Och för att inte tala om pengarna, vad ska jag leva på när jag inte kan jobba? Som sagt, jag vet att det kommer lösa sig. Jag har ju fått tid till operation om två veckor men just nu, vad ska jag göra just nu? Jag har gått runt såhär i 18 veckor.. Blöh!

HM

Ååh, de är påväg hem till mig. : )

110913

Hey! Dåligt bloggande, igen! Vet inte vad det är, ibland är jag så trött på allt som har med bloggen att göra & ibland får jag sånt djävuskt sug men har ändå ingenting att skriva om. Jag gör ju absolut ingenting om dagarna. Knäet blir värre & värre, jag sitter hemma i soffan hela dagarna och spelar sims. Fast nu är det bara två veckor kvar till operationen. Gud va skönt det ska bli, att kunna gå igen, kunna göra saker, slippa ha ont. Jag längtar något så enormt!

Om

Min profilbild

emma

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort