MÅNDAG

Något plugg blev det inte idag, men jag har varit duktig ändå. Lagat mat - kyckling, matvete & cremesås, bakat rulltårta och diskat 4 gånger varav en gång i 50 minuter pga en ungsform som i princip var omöjlig att få ren. :p har kikat lite på tv och nu har jag precis lagt mig i sängen. Imorgon är det skola vid tolv men innan dess tänkte jag hinna med ett bad och måla om mina naglar eftersom att nagellacket försvann när jag diskade så länge. Och på tal om naglar så har inte jag bitit på mina på 4 dagar. Hoppas verkligen att det håller till studenten så dom är fina då. :) Nattinatt! - uppdaterat från iPhone!

110523

Hej! Lördagen blev inte riktigt som den var planerad. Åkte till S & A och var där en stund men sen blev det ett jäkla liv så jag hoppade på bussen hemåt, men när jag var vid kungsmarken ringde M och sa att det var fest i Lyckeby så jag hoppade av och bytte håll. När vi väl kom dit var det bara massa 15åringar så det var ingen höjdare. Satt där ett tag iaf och sen skulle jag hem, men hamnade inne i stan på playbar. Träffade D och hans mamma, blev bråk och skit. När jag skulle gå hem mötte jag min granne och några kompisar till honom så vi gick hem till han och satt där & snackade skit hela natten. Igår blev en heldag på soffan med film & mys. Och idag gick jag upp tidigt för att åka in till skolan, men då var vi lediga så jag har suttit ute på gården med R i ett par timmar och bara pratat. :) Nu är jag hemma igen, ska få i mig någonting att äta & sen blir det plugg resten av dagen. På fredag sätts betygen så det är bara att kämpa på nu. PUSS!

110521

Hejhej! Som vanligt så har jag inte gjort mycket mer än legat i soffan. Hade Julia här några timmar idag, myspys! Nu ska jag göra mig iordning och åka till Sandra & Andreas för ett par groggar och lite skitsnack! Puss på er!

ONSDAG

Börjar bli rätt långtråkigt att bara ligga här i soffan,
men att jag precis fick hem detta gjorde dagen lite bättre!

110518

Hallå! Som jag skrev i förrgår så skadade jag knäet på klassfesten i fredags och får inte gå. Inte alls egentligen men jag försöker hoppa runt lite här hemma då och då iaf. Jag menar, att ligga HELT still i över en vecka är inte det lättaste. Jag som blir rastlös så himla lätt! Men nu har jag iaf tid att skriva på mitt arbete om Dalai Lama som ska in på fredag & jag har inte börjat, inte bra!
Mycket mer har jag inte att säga just nu. Puss på er!

110516

Hejhej! Tänkte mest bara tala om att jag lever, även om det är precis. Nej, men jag har skadat knäet (antagligen minisken) och får inte gå på resten av veckan, så nu är det soffan som gäller för min del. Usch! :/ menmen, jag ska försöka få lite sömn inatt så kan man göra något åt bloggen imorgon. Puss & godnatt!

Om

Min profilbild

emma

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort