110228

Heej! Jag hade en supermysig dag med O i stan, vi gjorde drake, kikade i leksaksaffären & fikade. På natten däremot, när jag jobbade, så svimmade jag tre gånger. Eftersom att jag inte kunde ta mig hem på något sätt så fick jag lägga mig på soffan och sova ett par timmar. Kände mig fortfarande dålig på natten, men efter att jag hade sovit ett par timmar till och slängt i mig lite mat så mådde jag bättre. Åkte hem till Sandra där vi satt och förfestade lite innan vi gick ut. Gårdagen var väl lite sådär, men ändå inte så farligt. Skulle egentligen varit med Sandra och Lotta på Zumba, men det blev inget med det.
Idag var första skoldagen på 10 veckor. Kändes lite konstigt, men ändå rätt kul att träffa alla igen. Gick bara halv tio till kvart över tolv, en snabb runda på stan med s & s där jag mötte mamma och följde med henne till city gross för att handla. Kom hem för 10 minuter sen och ligger nu i soffan och kikar på tv. Strax blir det matlagning och sen slapp i soffan resten av kvällen. :)

110225

Gaah, jag blir galen. Eftersom att jag ska jobba inatt hade jag behövt sova minst tre timmar till, men istället vaknar jag superpigg klockan nio. Äh, jag får försöka sova någon timme strax innan jag ska åka ist. Annars idag då? Jag ska lägga mig i badet nu och så göra mig iordning. Vid ett är jag bjuden på lunch hos fia och efter det tar jag med mig Olliver in till stan för drakbygge och mys. Får se vad vi hittar på sen. :) Nu ska jag diska och plocka undan lite innan jag hoppar ner i badet. Puss på er!

110224

Morsning! Efter en natt med mycket sömn och en jättefrukost har jag kört igång tvätten. Bara massa tråk som ska göras idag, städ och sånt. Men då får man göra det lite roligare med musik iaf. :) Puss!

110223

Godmorgon onsdag! Gud, va tiden går snabbt. Dagen idag är rätt så oplanerad. Jag ska fortsätta plocka lite, ringa bokningen och sjukgymnasten och kanske, om jag hinner och orkar, ta en promenad in till stan och kika lite & kanske sola? :)
Puss!

TISDAG

Hejhej. Nu har jag packat upp mina väskor, tvättat, plockat undan och tagit ett varmt skönt bad. Sitter och väntar på att fia ska komma och hämta mig nu och sen blir jag där resten av kvällen. Kommer nog hem rätt sent ikväll så vi får se om det blir någon uppdatering då eller inte. Puss på er!

110222

Godmorgon! Jag har precis kommit hem från affären och sitter just nu och äter frukost. Yoghurt med smak av sommarbär, crunchy yoghurt & jordgubb med banan i, varma baguetter med kokt skinka, en kiwi, ett glas egenpressad apelsinjuice och ett glas multimitaminjuice. MUMMA! :)
Efter det ska jag ta och greja lite här hemma, packa upp, tvätta och fixa iordning. Solen skiner ute så en liten promenad hade inte heller suttit fel om jag hinner det. Vid fyratiden ska jag åka ut till fia på middag och äntligen träffa barnen. :)
Nu ska jag äta upp min frukost och sätta igång. Puss!

MÅNDAG

Sådär, nu har jag packat klart och städat. Om en halvtimme ska jag åka in till stan och möta Jennie innan jag ska hoppa på bussen hem. Gud, va sjukt det kändes att skriva hem. Stockholm känns som mitt hem nu, jag vill inte åka hem. Menmen, kanske kommer upp snart igen. Kanske nästa gång är flytt hit, vem vet? :)
Får se om jag orkar uppdatera något när jag är framme ikväll, annars hörs vi imorgon eller så. Puss!

110221

Godmorgon! Hade ställt klockan på åtta, men vaknade av mig själv redan vid halv. Ligger fortfarande kvar i sängen och tittar på Vakna med the Voice. :) Snart ska jag ta en sväng upp till affären och sen greja lite här hemma innan jag åker in till stan för att ta bussen till Karlskrona. Puss!

GratisBio

Heey! Jag satt och kikade runt på lite olika hemsidor och hittade GratisBio, en sida där man samlar poäng genom att besöka olika hemsidor, delta i tävlingar, spela spel, handla från internetshoppar & att bara vara aktiv. Jag nappade direkt och just nu tävlar jag om att vinna 500 kr att handla för hos Nelly.
Gå med ni också. :)

110220

Godmorgon! Hade myskväll med mig själv här igår och idag vaknade jag redan vid åtta. Ligger i soffan nu och kollar på Jims värld, men ska strax ta och sätta igång här hemma. Plocka, städa och packa. Imorgon åker jag hem till Karlskrona. :/ Puss!

110218

Godmorgon! Igårkväll var jag hos Jennie och bakade kärleksmums och mös hela kvällen. Var inte hemma försen vid tolv, men trots det så är jag uppe och är pigg idag. Sitter just nu på bussen för min sista dag på praktiken. Skittråkigt att det är slut, men samtidigt ska det bli rätt skönt att komma hem med allt som ska göras där. Jobba lite, träffa barnen och framförallt; bli färdig med skolan. :) Nu ska jag hoppa av och gå sista biten till City Gross. Puss!

110214

Tjao! Jag har precis kommit hem från praktiken med en busstur på en timme som egentligen tar 12 minuter.. Och svinkallt är det, -22 stod det på imorse. Usch! Nu ska jag köra igång tvätten och mellan varven laga mat & greja lite. Puss på er!

110213

Hejhej. Vaknade av mig själv strax efter åtta men låg kvar i sängen och spelade till elva då vi gick upp och åt frukost och ringde och grattade fia som fyller 26 idag. Nu har D precis gått och tränat och jag ska hoppa in i duschen och sen åka till J och umgås med henne idag. Puss!

110212

Tjao! Jag har inte så mycket att säga men tänkte att jag skulle visa lite livstecken iaf. Jag och D har varit på stan hela dagen, har nyss slängt i oss en varsin pizza och tittar nu på melodifestivalen innan det blir Robin Hood. Puss!

110207

Hejhej. Natten har varit skitdryg och jag har mått asdåligt. Men nu har jag fått i mig lite mat iaf & ligger i sängen igen. Imorgon ska jag tvätta och greja lite och sen träffa D. :) Puss!

110206

Hello! Kom upp till pappa igår vid halv tio & idag har vi träffat tjejerna och varit på middag hos Carina. :) Imorgon ska vi nog bara vara hemma och greja lite. Sen blir det Stinas kyckling, ris & currysås innan jag tar bussen tillbaka till Stockholm. Puss & godnatt!

110203

Heey! Igår efter praktiken åkte jag in till stan för att hämta ut min bussbiljett. Sen ringde Danne och frågade om jag skulle med och käka med han och två till. Och efter det mötte jag upp D och tog ett par öl, gick hem till honom och mös en massa.
Just nu håller jag på och tvättar & grejar. Ska packa med, sen blir det sängen. Praktik till halv fyra imorgon och sen åker jag upp till pappa. :) Puss!

110201

Tjao! Allt bra? :) Här är det kanon. Har haft en bra dag på praktiken, har suttit i kassan hela dagen & det är skitkul. Jobbade över en timme och efter det åkte jag till Fridhemsplan och medverkade i en hälsoundersökning. Mycket intressant att få veta en massa om sig själv så. :)
Nu ikväll ska jag inte göra mycket alls, få i mig lite mat, läsa igenom PLU-koderna nån gång, kika på tv & tillslut komma i säng i tid så jag är pigg och utvilad imorgon.
Puss & hej!

Om

Min profilbild

emma

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort