120130

Jag har haft en riktig mysdag, började med sovmorgon och en lång dusch sen gick jag till Solna centrum och kikade lite (läs: shoppade), hem igen och lagade mat och nu sitter jag med ett glas vin och väntar på min skype-date! Imorgon är det jobb och lika så fram till lördag och då åker jag hem till Kallekrona och myser med mina hjärtan. Puss!

120128

FÖR JAG HAR FÅTT FÖRLÄNGT PÅ JOBBET! Vad jag vet än så är det 3 månader till, men det verkar lovande efter det med. Det är så otroligt skönt att äntligen veta någonting. Så på måndag blir det nog en tripp till IKEA för lite shopping till lägenheten. Nu när jag vet att jag blir kvar så kan man ju göra det mer till mitt eget här hemma! HEMMA, för hemma är det faktiskt! Herregud va härligt det var att säga!
Nu är det sängen som gäller och imorgon jobb 11 - 19.

120122

Det är klart att jag inte skulle hålla igång med träning, vad trodde jag själv? Haha! Och så skyller jag på att jag jobbar jämt men jag är faktiskt ledig tre dagar i veckan, nästan varje vecka så det går ju inte heller. Lat? Mjo, det skulle man ju kunna säga.

På tal om någon helt annat så kommer kommande veckor att bli väldigt bra, på onsdag är det löning (!), på fredag har jag telefonmöte med ortopeden hemifrån och helgen efter det åker jag hem till Kallekrona! Det ska bli otroligt roligt att träffa alla igen. :)
Nu ska jag städa undan lite här hemma och vänta på att Danne kommer och hämtar sin sterio, sen är det jobb 12 - 22. Puss!

BODYROCK

Jag har hittat en grym träningssida, och det bästa av allt är att hon tränar hemma och nästan alltid utan redskap. Just nu kör hon The 30 Day Challenge, visserligen började det andra januari. Men bättre sent än aldrig, ellerhur?
Eftersom att jag har problem med knäet så skippar jag övningarna där det är mycket hopp och lägger istället till egna. Och jag hoppas verkligen att jag håller kvar i motivationen till detta, för nu är det min tur att bli fit! :)
Idag körde jag;
* Squat jump x 16
* Armhävningar x 3
* Burpees x 5
* High knees x 50, 50, 54
* Switch lunges x 10
* Straigt abs x 10
* Armbåge mot knä x 50, 50, 50
* Slå marken/luften x 10
* Knäböj 90¤ x 10

120114



Hallå! Här sitter jag just nu, nyss utkommen från en varm, lång duch och med ansiktsmask. Fint! Denna helgen var det min tur att vara ledig, lite synd att det var innan löning bara, menmen. Igår hade jag mysdag hemma, låg princip i sängen hela dagen. Idag har jag inte många planer heller, möjligtvis bio senare. Nu ska jag skölja bort masken och göra mig iordning. Puss!

Om

Min profilbild

emma

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort